Een nieuw matras en linnen sheets…

Of ik het matras van Sleep Eve wilde testen? Jazeker wel! Ik vertel je hier waarom en wat ik van het matras vind. Sleepeve matras

Ik hou van slapen! En ik ben er ook serieus heel erg goed in. Zelden word ik wakker (of Mike moet een paar bomen aan het omzagen zijn). Piekeren of wakker liggen gebeurt me eigenlijk ook nooit en gelukkig (!!!) slapen de kinderen tegenwoordig ook gewoon de hele nacht door. Wat dat betreft ben ik dus een gezegend mens en pak ik iedere nacht zo’n 7 uur slaap zonder wakker te worden. (Een uurtje meer zou nog fijner zijn, maar ja, dat heeft een andere oorzaak, iets met te laat naar bed gaan ;).

Waarom dan een ander matras proberen?

Simpel, m’n rug! Dat is mijn zwakke plek en af en toe speelt deze behoorlijk op. Daarom was ik benieuwd of het matras van Sleepeve mijn rug beter kon ondersteunen dan m’n huidige matras.

Het Sleepeve matras klinkt veelbelovend en is opgebouwd uit de volgende lagen:
– 3cm luchtdoorlatend traagschuim welke zich direct aanpast aan jouw lichaam
– 3cm revolutionair verkoelende laag welke 30x meer ademend en luchtdoorlatend is dan regulier traagschuim. Geen warme nachten meer dus!
– 18cm ondersteunende basislaag welke alle lichaamstypes perfect ondersteunt

Dit klinkt allemaal fantastisch

En het wordt nog mooier! I quote:
Het matras is goed voor het verlichten van drukpunten en ondersteuning op alle plekken waar dit nodig is – hierdoor ervaar je nooit een gevoel alsof je in het matras zinkt.

Het zorgt er ook voor dat je comfortabel en goed ondersteund slaapt, het maakt niet uit hoe of waar op het matras je slaapt.

Nou, na het lezen van deze woorden snap je dat ik niet kon wachten om te gaan liggen! En ik verzeker je, alle beloftes worden nagekomen. Ik slaap nog net zo goed, het is een stevig matras en je merkt dat het op de juiste punten de perfecte ondersteuning geeft. Ik heb het matras nu zo’n 2 weken in gebruik en nog geen last gehad van m’n rug. Ik beweer niet dat mijn rugproblemen nu over zijn, maar ben er wel van overtuigd dat dit een goed matras voor me is.

Een nieuw kussen

Niet alleen maakt Sleep Eve matrassen van traagschuim, ook hun kussens zijn ervan gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie wat sceptisch was. Ik was bang dat het hard zou liggen want ik was een kussen met veren gewend. Zo een waar je lekker in ploft. Maar goed…, als je het niet probeert, weet je het ook niet, dus ik ging de uitdaging aan!

Toen ik voor het eerst op het Sleep Eve kussen ging liggen, dacht ik, hu, dit ligt echt heel goed! De eerste nacht ben ik wel een paar keer wakker geworden want je lichaam moet er toch even aan moet wennen, maar de nachten erna sliep ik weer als een roos. Alle twijfels zijn weggenomen en ik wil niet meer anders. Je voelt dat je nekwervels een perfecte ondersteuning hebben, dus wellicht gaat dit ook helpen voor m’n rug?

 

De kers op de taart

Om het plaatje compleet te maken, heb ik ons bed opgemaakt met het Sleep Eve linnen beddengoed. Aan de ene kant fris, knisperend wit en als je ‘m omdraait, heb je een prachtige lichtgrijze kleur. Linnen beddengoed ziet er geweldig uit. Een heerlijke nonchalante, gekreukte look. I love it! Het slaapt ook fijn! Een stukje stugger als wat we gewend waren, maar voor mij juist perfect. Een glad, satijnen dekbedhoes zou echt niet aan mij besteed zijn, veel te koud, hahaha.

Het is weer een heel verhaal geworden en wie weet inspireert het jou wel om je slaapkamer aan te pakken. Ik merk dat het in veel huishoudens de slaapkamer een ondergeschoven kindje is, terwijl het zo fijn is om een gezellige slaapkamer te hebben waar je heerlijk in kan slapen.

Liefs, Judith

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sleep Eve.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.