Mijn verjaardagscadeau

Heel veel waarde aan dure kleding, accessoires etc. hecht ik niet, maar toch…. Al een paar jaar dacht ik eraan een mooie, luxe handtas te kopen. Het werd een bucketlist / wishlist-dingetje. Maar wanneer koop je zoiets voor jezelf??

Ultiem verjaardagscadeau

En ineens, ergens begin augustus, had ik een brainwave! Ik word volgende maand 40. Ja, dat is zeker niet best, maar laten we er ook weer niet te moeilijk over doen ;).

Het biedt namelijk een fantastische gelegenheid om een mooi verjaardagscadeau te vragen aan je hubbie! Of nou ja, ik ging ‘m zelf halen want ik was wel benieuwd hoe dat ging in zo’n winkel. En volgens mijn collega’s moest ik die beleving ook echt ervaren, dus ok! Op een donderdag ging ik samen met een vriendin naar de stad.

Michael Kors Mercer handtasIk keek er behoorlijk naar uit en was ook enorm benieuwd of het er in zo’n luxe winkel anders aan toe zou gaan. Nou, het stukje beleving en het speciale gevoel was ver te zoeken. Zo jammer! Binnen 5 minuten werden alle tassen aan me getoond zodat er een top 3 samengesteld werd. Vervolgens kreeg ik de vraag welke als eerste zou afvallen en welke dan voor mij de beste keuze was.

Wow! Dat ging wel heel erg snel. Iets te snel naar mijn idee, dus ik ging de winkel uit om te kijken hoe dit zou zijn bij een warenhuis. En dat was niet veel beter..

We kwamen aan in de stand en de verkoopster was een klant aan het helpen. Nadat deze betaald had, draaide ik me om, om de verkoopster te begroeten, maar ze was al weg! Op weg naar d’r pauze misschien?

Ik was er klaar mee en ging online kijken want ik had in de eerste winkel toch m’n oog op een bepaald model laten vallen, de Michael Kors Mercer. En ja hoor, gevonden en nog 20% goedkoper ook! Dus ik kwam thuis, vertelde het Mike en die bedacht zich geen moment. Vijf minuten later had hij de tas besteld en een paar dagen later kwam PostNL ‘m brengen.

En wat is ie mooi!!! Hier ga ik nog heel wat jaren plezier van hebben.

En wat zit er allemaal in?

Misschien ook wel leuk om te laten zien wat ik dagelijks met me meesleep. Ik moet zeggen dat het meevalt, want ik heb een hekel aan een zware tas. En deze is natuurlijk nieuw, dus het is nog geen verzamelplaats van parkeerbonnetjes etc ;).

Inhoud handtasHet moge duidelijk zijn dat de elastiekjes en het knipje niet voor mij zijn, maar als moeder van 2 meiden zijn die een must in je tas. Verder kan ik niet zonder lipstick, dus daar heb ik er altijd een paar van bij me. Natuurlijk m’n portemonnee en ook de random reader is fijn om bij je te hebben. Ook een parfum mag niet ontbreken, 1 van m’n favoriete geuren is Angel van Th. Mugler.

Ik ben heel benieuwd wat jij altijd bij je moet hebben als je de deur uitgaat?

Veel liefs,

Judith

Michael Kors handtas tas verjaardagscadeau

 

 

Vorig artikelBinnenkijken in onze oude woning
Volgend artikelEen paar mooie foto’s van onze kinderen, oftewel foto-inspiratie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.