Over mij

 

Hi!

Benieuwd naar de persoon achter www.huizedop.nl? Dan zit je goed, want ik stel mezelf hier aan jou voor.

Mijn naam is Judith Doppenberg, 19 jaar getrouwd met Michael en wij zijn de trotse ouders van 2 lieve dochters. Suus van 9 en Pien is 7.

Als kind al vond ik het heerlijk om m’n slaapkamer steeds om te gooien en af en toe een ander kleurtje op de muren of deuren te doen en die passie is altijd gebleven. Het werd aangewakkerd toen we ons nieuwe huis kochten en ik inspiratie zocht op Instagram. Er ging een wereld voor me open en ik besloot in juli ’16 ook een account te openen. Dit groeide behoorlijk snel en in september 2017 besloot ik Huizedop uit te breiden met een blog!
Hier vind je met name interieur gerelateerde onderwerpen, maar ook andere categorieën komen aan bod. Mijn interesses gaan namelijk verder dan alleen interieur en ik vind het leuk om over diverse onderwerpen te schrijven.

Een bekroning op het harde werken kwam in september 2018 door een uitgebreide reportage in de VTWonen. Wauw, wat zijn we hier trots op! En ja, ik zeg “wij”, want ik kan dit natuurlijk niet alleen. Zonder de steun van Mike zou me dit nooit allemaal lukken.

Ik hoop met mijn foto’s en blogposts jou te inspireren. Ideetjes opdoen die je in je eigen woning kan toepassen.
Voor vragen, opmerkingen, tips en samenwerkingen sta ik altijd open en kun je mij bereiken door me te mailen op Judith@huizedop.nl.

Enjoy your day!

Liefs, Judith