Samenwerken

Influencer marketing! De laatste jaren is online- en influencermarketing in een rap tempo gegroeid. Het is zelfs niet meer weg te denken uit de totale marketingstrategie. HUIZEDOP is zeer ervaren op dit gebied en helpt graag om jouw online bereik te laten groeien.

Content creator interieur & lifestyle

Sinds de start van HUIZEDOP in juli 2016 heb ik al vele mooie opdrachten mogen realiseren. De samenwerkingen liepen uiteen van winacties op Instagram, tot complete mediapakketten waarin alle social media kanalen werden ingezet om het meeste bereik te generen. Sommige samenwerkingen zijn eenmalig, maar steeds vaker wordt een langdurige samenwerking besproken. Hieronder een kleine selectie van bedrijven waarmee HUIZEDOP samenwerkt:

De rol van social media in de customer journey

HUIZEDOP focust zich op drie kanalen: Instagram, Pinterest en m’n blog. Dit aanbod en de veelzijdige mogelijkheden zorgen ervoor dat je social media kan inzetten voor iedere fase binnen de customer journey.

Instagram | 222.000 volgers
Op Instagram gebeurt het! Het is zelfs het meest gebruikte platform voor influencer marketing en het snelst groeiende met in Nederland 4,1 miljoen gebruikers waarvan 2,1 miljoen de app dagelijks gebruikt. Instagram is zeer geschikt voor alle fases binnen de customer journey. Denk aan product placement, story telling, brand ambassadorship. Via Instagram deel ik dagelijks interieurinspiratie onder een zeer grote groep interieurliefhebbers. De HUIZEDOP-woonstijl is zeer herkenbaar en een inspiratiebron voor vele interieurliefhebbers.

Blog www.huizedop.nl | 25.000 unieke bezoekers/maand
Hèt medium om in te zetten voor story telling in de think-fase binnen de customer journey. Een blogpost is zeer geschikt om het verhaal achter jouw merk en product te vertellen. De blogs worden SEO geschreven en voorzien van links naar de gewenste pagina’s op jouw website. Uiteraard wordt deze ondersteund met kwalitatieve fotografie van jouw producten. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken kan een blogpost jarenlang traffic opleveren naar jouw website.

Pinterest | 8 miljoen views/maand
Het doel van Pinterest is om jezelf of anderen te inspireren met foto’s / beeldmateriaal. Pinterest wordt gezien als één van de eerste plekken waar mensen op zoek gaan naar nieuwe ideeën en maakt dit platform zeer geschikt voor de awareness fase. Ik zet Pinterest in om langdurig traffic te genereren naar de blogpost waarin jouw product de hoofdrol speelt. Pins op Pinterest hebben een langere levensduur dan posts op Instagram en een enkele pin kan zelfs zorgen voor jarenlange traffic naar jouw product.

Influencer marketing via HUIZEDOP

Benieuwd wat influencer marketing via HUIZEDOP voor jouw bedrijf kan betekenen? Er zijn vele mogelijkheden, zoals:
– Contentcreatie voor Instagram. Denk aan instagramposts, stories, winacties en reels
– Branded blogpost inclusief SEO geschreven tekst en fotografie van jouw product
– Brand ambassadorship
– Freelance blogging | Laat mij de blogartikelen voor jouw website schrijven, uiteraard SEO-proof!
– Productfotografie
– Store visit. Ik kom naar jouw bedrijf / winkel en deel hierover content met mijn doelgroep.

Bedrijfspresentaties en social media training

Naast het inzetten van mijn media, geef ik ook presentaties aan bedrijven. Hierin licht ik de kracht van social media toe, wat Instagram voor jouw bedrijf kan betekenen en natuurlijk hoe je dit aanpakt. Ook het succesverhaal van HUIZEDOP is een zeer inspirerend verhaal welke ik graag aan jouw medewerkers kom vertellen!

Ook geef ik trainingen over social media en fotografie. In 1 dag leer ik jou en/of je collega’s wat ik in 6 jaar tijd heb geleerd. Het is een praktijkgerichte training waarbij ik je alles vertel over de do’s and don’ts binnen Instagram. Je ontvangt de gouden regels ten aanzien van fotografie en ik leg je uit met welke (gratis) apps je je foto’s en filmpjes bewerkt, maar vooral hoe ze werken. Ik hou niet van wollige trainingen, bij mij krijg je zeer concrete handvaten en uitleg zodat je er direct mee aan de slag kan. Weet jij niet waar te beginnen op Instagram, dan kan deze training de oplossing zijn. Mail me gerust voor meer informatie.

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden en daarom hou ik ervan om samen te sparren en te ontdekken wat de ultieme mix is voor jouw merk! Meer weten over influencer marketing, adviezen en/of ben je geïnteresseerd in mijn mediakit, stuur dan een mailtje naar Judith@huizedop.nl.

Ik kijk uit naar je berichtje.

Creatieve groet,
Judith Doppenberg

interieur influencer en content creator huizedop