Samenwerken

De laatste jaren is online- en social media marketing in een rap tempo gegroeid. Het is zelfs niet meer weg te denken uit de totale marketingstrategie. Er zijn legio mogelijkheden om jouw bedrijf en merk onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Ik help je graag om de juiste mediamix samen te stellen waarbij ik me focus op onderstaande kanalen:Instagram bereik: 186.000 volgers Op Instagram gebeurt het! Dit platform is zeer invloedrijk en hier deel ik dagelijks interieurinspiratie onder een zeer grote groep interieurliefhebbers. Blog www.huizedop.nl Bereik: ruim 50.000 unieke bezoekers/maand Hèt medium om in te zetten als je een verhaal wilt vertellen. Wat maakt jouw product uniek? Dit wordt uiteraard aangevuld met mooie sfeerfoto’s en links naar jouw website. PinterestBereik: ruim 6 miljoen views/maand. Een fantastisch medium om traffic te genereren naar de blogpost waarin jouw product de hoofdrol speelt! Pins op Pinterest hebben een langere levensduur dan posts op Instagram. Iedere samenwerking staat op zichzelf en wordt ingericht op basis van de gewenste doelen. Hier vertel ik je graag meer over.

Met wie heeft Huizedop reeds samengewerkt?

Sinds de start van Huizedop in juli 2016 heb ik mooie samenwerkingen mogen doen. De samenwerkingen liepen uiteen van winacties op Instagram, tot complete pakketten waarin alle social media kanalen werden ingezet om het meeste bereik te generen. Hieronder vind je een aantal van de bedrijven waarmee ik heb gewerkt:

Wil jij ook jouw product onder de aandacht brengen bij een groot publiek door bijvoorbeeld een sponsored post op Instagram, een winactie, een branded blogartikel en/of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft samenwerkingen bij HUIZEDOP, stuur dan een mailtje naar Judith@huizedop.nl. Ik kijk uit naar je berichtje.

Creatieve groet, Judith Doppenberg