Even voorstellen

Hi, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Judith Doppenberg, ik woon in het midden van Nederland en ben sinds juli 2016 actief op social media met het interieur en lifestyleplatform HUIZEDOP.

De liefde voor interieur heeft altijd in mij gezeten, maar het kwam pas echt tot bloei toen we ons huidige huis kochten. Mijn doel met HUIZEDOP is om jou te inspireren op het gebied van interieur, styling en lifestyle. Je vindt hier blogs met handige tips en de nieuwste woontrends. Alles om van jouw huis een thuis te maken.

Het verhaal van HUIZEDOP

Juli 2016, ik weet het nog goed. Mijn man en ik kochten ons huidige huis en wat waren we er blij mee! Na het zetten van de handtekening kwam het leukste deel: het “opknappen” en inrichten. We kregen een casco nieuwbouwhuis opgeleverd, dus van scratch mochten we alles zelf bedenken. De plekken van de stopcontacten, indeling van de badkamer, de keuken, maar natuurlijk ook de kleuren op de muren en de aanschaf van meubels. De oude meubels mochten allemaal weg, die waren versleten. We begonnen echt helemaal opnieuw. Ga er maar aan staan, een volledig huis van top tot teen onder handen nemen.

Positieve vibe

Om inspiratie op te doen, opende ik een account op Instagram. De positieve vibe op Instragram triggerde me. Uren scrolde ik door accounts over woonstyling en interieurtrends. Ik besloot niet alleen inspiratie te halen, maar ook te delen. En dus opende ik het Instagramaccount HUIZEDOP. Ik dook in de wereld van hashtags, statistieken, fotogratie etc., postte foto’s en berichten van de verbouwing en het resultaat van ons mooie, nieuwe huis.

Vallen en opstaan

Dat wierp zijn vruchten af, want het account groeide enorm in korte tijd. Eigenlijk was dit nooit de bedoeling, maar het motiveerde me nog meer om met onze verbouwing en ervaring andere mensen te inspireren. Ik ging steeds een stapje verder. Ik breidde mijn socialmediakanalen uit en een jaar later begon ik een blog. Weer een jaar later startte ik een succesvol account op Pinterest.

Samenwerkingen

Er ontstonden samenwerkingen, waardoor ik nog meer tips en ideeën kon delen. Er ging een totaal nieuwe wereld voor me open, maar ik voelde me als een vis in het water. Wat een leerschool.

Begonnen met één foto en met vallen en opstaan is HUIZEDOP inmiddels uitgegroeid tot een heus bedrijf!

Nog altijd vind ik het een feestje om berichten te ontvangen van mensen die een idee in hun eigen huis hebben doorgevoerd naar aanleiding van een blog of foto op Instagram. Of van bedrijven die met me willen samenwerken. Zo leuk!

Interieurblog

In september 2017 breidde ik mijn account uit met een blogwebsite. Tot op de dag van vandaag schrijf ik hier over interieur, styling, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Ik geef tips, vertel over de laatste woontrends en help je met de meest voorkomende interieurvragen.

Maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Mijn interesses gaan namelijk verder dan alleen interieur. Ik hou van reizen, investeer in persoonlijke groei, lees graag boeken (van thrillers tot persoonlijke ontwikkeling) en ik ben bijna dagelijks in de natuur te vinden. Oh ja, en sporten! Hou ik ook van. Ik werk graag, onder goede begeleiding, aan mijn kracht en conditie. Dit doe ik met veel plezier 2x per week bij Ultimate Fit in Veenendaal.

HUIZEDOP in de media

Na keihard werken, veel posten, schrijven en delen, kwam in september 2018 de kroon op mijn werk: een reportage in het bekende landelijke woonmagazine VTWonen. Yes! Twee jaar eerder riep ik voor de grap tegen collega’s: ‘Ooit kom ik in de VTWonen, let maar op’. Hoe tof dat dit gewoon gelukt is. Later volgde ook reportages in De Telegraaf en in het online magazine van Eigen Huis & Tuin.

HUIZEDOP en de cijfers

Inmiddels is HUIZEDOP succesvol op verschillende socialmediakanalen. Op Instagram heb ik momenteel zo’n 201.000 volgers, op Pinterest 10 miljoen views per maand en 56.000 volgers en op mijn website komen per maand ruim 30.000 unieke bezoekers. Ik ben continu op zoek naar andere mogelijkheden om HUIZEDOP uit te breiden in de breedste zin van het woord. Zo heb ik in juli 2021 het eerste HUIZEDOP event georganiseerd en in diezelfde maand heb ik m’n webshop geopend met de mooiste interieurparels.

Judith in het kort

Ik ben optimistisch, enthousiast, perfectionistisch en heb een gezonde portie doorzettingsvermogen. Belangrijke eigenschappen die HUIZEDOP gebracht hebben tot waar het nu staat. You Only Live Once is mijn levensmotto!

Contact met HUIZEDOP?

Nu je iets meer over HUIZEDOP weet, wens ik je heel veel leesplezier.

Voor vragen, opmerkingen, tips en samenwerkingen sta ik altijd open. Mail hiervoor naar Judith@huizedop.nl en ik reageer zo snel mogelijk.

Creatieve groet,
Judith

huizedop verflijn