Even voorstellen

Wat leuk om je hier te zien! Mijn naam is Judith Doppenberg, woonachtig in het midden van Nederland en sinds juli 2016 actief op social media met het interieurplatform HUIZEDOP.

Mijn doel met HUIZEDOP is om jou te inspireren. Je vindt hier handige tips en diverse nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur. Ik hoop dat de blogposts je helpen om van jouw huis je thuis te maken!

Het verhaal van HUIZEDOP

Op 16 juli 2016 startte ik HUIZEDOP op Instagram. Wij hadden een huis gekocht en dan heb je hulp nodig! Want ga er maar aan staan, een volledig huis inrichten, kleuren bedenken, welke stijl gaan we doorvoeren, hoe zorg je dat het een eenheid wordt etc. Ik werd erg getriggerd door de positieve vibe die er hing en besloot zelf ook een pagina te openen.
Als ik ergens aan begin, duik ik er vol in en wil ik er alles van weten, dus ik verdiepte me in het gebruik van hashtags, wanneer posten, fotografie etc. Het wierp z’n vruchten af want het account groeide enorm in korte tijd. Dit was eigenlijk nooit het doel toen ik de pagina opende, maar het gebeurde, het motiveert je en dat maakt dat je steeds een stapje verder gaat.

In september 2017 was de uitbreiding middels een blog dan ook een logisch gevolg. Hier schrijf ik met name over interieur gerelateerde onderwerpen, maar ook andere categorieΓ«n komen aan bod. Mijn interesses gaan namelijk verder dan alleen interieur!

Een bekroning op het harde werken kwam in september 2018 door een uitgebreide reportage in de VTWonen. Twee jaar eerder riep ik voor de grap tegen collega’s: ooit kom ik in de VTWonen en hoe tof dat dat gewoon gelukt is!
Ook kwamen er reportages in de Telegraaf en in het online magazine van Eigen Huis & Tuin!

Inmiddels is HUIZEDOP actief op Instagram, een blog, Pinterest en Facebook en ben ik continu op zoek naar andere mogelijkheden om HUIZEDOP uit te breiden in de breedste zin van het woord.

Ik ben optimistisch, enthousiast en heb een gezonde portie doorzettingsvermogen. Belangrijke eigenschappen die HUIZEDOP gebracht hebben tot waar het nu staat.

Nu je iets meer over HUIZEDOP weet, wens ik je veel leesplezier.
Voor vragen, opmerkingen, tips en samenwerkingen sta ik altijd open en kun je mij bereiken door te mailen naar Judith@huizedop.nl.

Liefs, Judith

huizedop