Na maanden van voorbereidingen ligt de tweede HUIZEDOP collectie bijna in de schappen en online bij Kruidvat. In deze blog ga ik je alles over vertellen over de geweldige HUIZEDOP woonaccessoires. Lees je mee?

Een korte terugblik naar de eerste HUIZEDOP collectie

Eind januari 2021 lag de eerste HUIZEDOP collectie woonaccessoires in alle Kruidvat winkels. Het dak ging eraf en het was bizar hoeveel berichten er m’n inbox instroomden. Ik was er een beetje beduusd van, wauw, wat was dit groots. Zoveel enthousiaste reacties, blijheid en positiviteit, echt geweldig!
We zijn inmiddels 9 maanden verder en nog altijd ontvang ik bijna dagelijks berichten of tags van mensen die de HUIZEDOP woonaccessoires in hun foto’s op Instagram hebben gestyled. Dit maakt me ontzettend trots en ik kan dan ook niet wachten om de tweede collectie met jullie te delen.

We hebben met het team veel overleg gehad, samples afgekeurd en aangepast tot het helemaal perfect was. Een mooi proces van teamwork waarin alle neuzen dezelfde kant op staan met als doel een mooie, kwalitatieve collectie neer te zetten. En…. net als de eerste collectie zijn alle prijzen onder de 10 euro!

De tweede HUIZEDOP collectie woonaccessoires bij Kruidvat

Door het succes van eerste collectie en de snelheid waarmee het verkocht is, heeft helaas niet iedereen z’n favoriete product kunnen kopen. Daarom hebben we besloten een paar items te herhalen! Vanaf maandag 18 oktober vind je hier het complete overzicht van de HUIZEDOP collectie op Kruidvat.nl.

huizedop plaid kruidvat

Nu de dagen korter worden en de temperatuur buiten flink aan het dalen is, hebben we behoefte aan warme plaids en dus zijn de teddy plaids terug! Helemaal on trend want in alle interieurtrends zie je de zachte stoffen meer dan ooit terugkomen. Dit keer hebben we het teddy plaid in de kleuren off white, zand en antraciet laten maken. Voor iedere woonstijl een passende kleur! Daarnaast hebben we een heel mooi, bruin plaid toegevoegd. Gemaakt van gerecycled katoen. Hier kan je heerlijk onder kruipen, maar deze doet het ook goed als decoratief plaid. Leg β€˜m over de armleuning van je bank bijvoorbeeld of natuurlijk in een HUIZEDOP opbergmand*.

huizedop mand kruidvat

Ook deze hebben we namelijk herhaald. Echt een veelzijdig interieuritem. Gebruik β€˜m in de gang voor je sjaals, de handdoeken in de badkamer, voor het speelgoed van je kinderen, voor de katten- of hondenspeeltjes, noem maar op. Deze mand kan je echt overal voor gebruiken. Ook de kleine jute mand is top! Voor je koffiecups in de keuken, als sleutelmandje, voor je sieraden, make up spulletjes etc.

Kussens mogen natuurlijk niet ontbreken in de tweede HUIZEDOP collectie. We hebben drie toffe designs gemaakt die je goed als set kan combineren, maar je kan ze ook per twee stylen. Het is net wat qua kleur en stijl aansluit bij jouw interieur. Alle combinaties zijn in ieder geval mogelijk! Je hebt de keuze uit een off white teddy kussen, een zwart wit kussen of een caramel kussen met een off white ruit.

huizedop kussens

Ook dit keer hebben we een mooie, keramieken vaas in de collectie. Hoe tof is deze! De ronde, organische vormen zien we al even in alle interieurtrends dus deze mocht niet ontbreken. De kleur is off white en hij heeft een hele mooie structuur. De pampaspluimen* uit de collectie kunnen hier goed in. Dit keer hebben we deze in twee kleuren, namelijk lichtbruin en donkerbruin. Combineer ze, of zet er een paar van dezelfde kleur in een vaas. De stelen zijn buigzaam, dus makkelijk op lengte te maken voor dit ronde vaasje.

huizedop collectie kruidvat

De zwarte kandelaar is ook zo’n topitem. Zonder kaars staat ie al mooi, maar met kaars geef je β€˜m hoogte en meer body. Persoonlijk zou ik er een zwarte kaars in zetten, maar een zandkleur kan ook heel goed. De kaars die ik hierboven heb gebruikt, komt ook bij Kruidvat vandaan!

huizedop collectie woonaccessoires interieurinspiratie

De plantenpot is een verrassend item in de collectie. Verrassend omdat waarschijnlijk de meeste mensen deze ook echt als plantenpot gaan gebruiken, maar ik gebruik β€˜m anders. Aangezien ik meer van takken etc. hou, heb ik er nu dennenappels in gedaan.

zwarte woonaccessoires

Al deze HUIZEDOP woonaccessoires kan je bij elkaar zetten, maar ook apart, of zet ze op deze houten plank! Je kan de plank decoratief gebruiken, maar ook als hapjesplank. Combineer β€˜m op tafel bijvoorbeeld met de HUIZEDOP placemats. In de vorige collectie waren ze helemaal naturel en dit keer hebben we ze gemaakt met een zwarte rand.

huizedop placemat

Last but not least….

Muurdecoratie vind ik zelf altijd moeilijk te vinden. Daarom ben ik heel blij met het HUIZEDOP wanddoek. De afmeting is top en qua kleur past ie in heel veel woonstijlen. Ook hier zie je dat we de trend van organische vormen hebben doorgevoerd en de stof is mooi robuust en straalt warmte uit. Echt een heel mooi item!

huizedop kruidvat collectie

Dit was β€˜m! De tweede HUIZEDOP collectie ligt vanaf aanstaande maandag/dinsdag in alle Kruidvat winkels in Nederland en BelgiΓ« en ook online is alles te koop bij Kruidvat. Wat een mijlpaal weer! We hebben er met z’n allen keihard aan gewerkt en ik hoop zo dat jullie het net zo tof vinden als wij :).

Heel veel shop- en styleplezier en laat je aankopen zien hΓ© op Instagram. Vind ik echt te gek!!

Liefs, Judith

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

*Helaas zijn de juten opbergmanden en de pampaspluimen niet online te koop op Kruidvat.nl. De rest van de artikelen staat vanaf maandag 18 oktober online op de website van Kruidvat.

 

Vorig artikelHoe maak je een betonlook muur?
Volgend artikelVilten wandpanelen als sfeermaker in je interieur

4 REACTIES

  1. Prachtig !!! Echt ontzettend mooi. Ik ga op de website snuffelen en iemand vragen het naar me op te sturen.
    Heel veel succes en plezier toppertje. Denk dat de komende week een (te)gekke boel wordt voor jou.

  2. Onwijs mooie collectie Judith en te gek voor je dat het nu echt online Γ©n live is! Ik heb m’n favo’s opgeslagen voor m’n bestelling online!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.