Kasten zijn onmisbaar in een woning. Niet alleen voor je kleding, maar in ieder huishouden hebben we meer dan genoeg spullen die we liever in een kast stoppen. Denk aan speelgoed, servies, linnengoed, etc.

Je kan kiezen voor een standaard kast, maar in ieder huishouden zijn er situaties waarbij een maatkast een betere optie zou zijn.

Maak optimaal gebruik van de ruimte

Met een maatkast maak je optimaal gebruik van de ruimte. Doordat de kast volledig op maat, op jouw situatie wordt gemaakt, zijn er geen loze hoekjes meer, ruimtes tot aan een plafond kunnen worden weggewerkt en de indeling kan je helemaal zelf bepalen.

Naast alle praktische voordelen oogt het ook veel rustiger en meer opgeruimd. Wil je geen spullen rondom je kast, maak dan een volledige kastenwand. Praktisch en mooi! Wil je je kastenwand laten integreren in je interieur, kies dan een mooie kleur voor de deuren of plaats er sierlijsten op waarin je een mooi behang plakt. Op die manier maak je er niet alleen een functioneel meubelstuk van, maar wordt het ook een eyecatcher.

maatkast

Naast bovengenoemde voordelen is het ook nog eens ruimtebesparend. Doordat je zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de ruimte, levert het je meer kastruimte op wat in bijna iedere situatie wenselijk is.

Een maatkast op zolder

Een ruimte die bij uitstek geschikt is om een maatkast in te plaatsen is de zolder. Met de schuine wanden valt het niet mee om daar een standaard kast te plaatsen. Natuurlijk is het een optie, maar je maakt niet optimaal gebruik van de ruimte en daarnaast oogt het vaak rommelig.

maatkast zolder

Met een maatkast kan je de volledige schuine wand benutten en al je spullen netjes opbergen.

Een badkamermeubel op maat

Badkamers zijn over het algemeen een uitdaging om in te richten. We willen er vaak net wat meer in kwijt dan dat de ruimte toelaat. Kastruimte in een badkamer is belangrijk en ook in deze situatie kan een maatwerkkast uitkomst bieden. Ze kunnen volledig aangepast worden aan jouw wastafel en van vloer tot aan plafond gemaakt worden, indien gewenst. De op maat gemaakte (badkamer)meubels van Deinschrank zijn van zeer goede kwaliteit waardoor verf niet zal afbladderen of andere vervelende situaties. Ze bieden zelfs een garantie van 5 jaar op hun producten.

De droom van een inloopkast

Wie wil het niet, een inloopkast waar je al je kleding, schoenen en tassen mooi kan uitstallen. Ook dit is mogelijk met een maatkast welke je bij jouw maatkast volledig kan samenstellen.

Jouwmaatkast.nl is de nummer 1 aanbieder van maatwerkmeubels in Europa en dat is vooral te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met behulp van de gebruiksvriendelijke meubelplanner die je op de website vindt, lukt het je om een prachtige maatkast voor jouw woning te laten maken.

De meubels worden in Duitsland gemaakt en bij jou thuis afgeleverd. Je kan ze vervolgens zelf in elkaar zetten of boek de montageservice.

Goed te weten is dat er uitsluitend hout uit Europese bossen gebruikt wordt.

maatkast

Vorig artikelMuziek in je interieur laten integreren
Volgend artikelZwarte houten jaloezieën: tips om de juiste keuze te maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.