Kleur in de slaapkamer

Nadat ik kleur toegevoegde aan de woonkamer, kon de slaapkamer natuurlijk niet uitblijven!

Eerder al werkte ik samen met ESSENZA waarbij ik de heerlijke Guy dekbedovertrekken mocht proberen en, niet gelogen, deze behoren nog steeds tot 1 van onze favoriete dekbedovertrekken (check hier de blogpost hierover). Maar…. Er is een nieuw favorietje bijgekomen!

Het Essenza Minte dekbedovertrek Dusty Rose

Ik wilde heel graag kleur toevoegen in de slaapkamer, maar durfde een dekbedovertrek met een all-over print nog niet aan, dus ik koos voor het Minte dekbedovertrek met de Verano sprei.

Een topcombinatie! Toen alles geleverd was, heb ik eerst het dekbedovertrek gewassen en daarna kon de styling beginnen. Nou, dat was nog best een dingetje kan ik je vertellen. Ik kom natuurlijk uit de grijstinten met hooguit een houten bank en wat kussens en daar was ineens een hele warme kleur dekbedovertrek met een sprei die een prachtige print heeft, maar ja, dat is wel even schakelen hoor!

Dus ik heb flink lopen stoeien. Sprei over het hele bed heen gelegd in eerste instantie, maar……. Dat werd β€˜m niet, hahahaha, dus stukkie terug, kussens erbij, de juiste accessoires en dan ontstaat er ineens een heel fijn plaatje!

huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek

De kleur van het Minte Dusty Rose dekbedovertrek is heel warm en past echt prachtig bij de donkere muren in onze slaapkamer.

huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek

De sprei is geweldig van kwaliteit. Dik, zwaar en de stof is heel rijk en ultrazacht. Echt prachtig en naast het feit dan je er natuurlijk heerlijk onder kan kruipen (ook als je op de bank ligt), is het ook een tof ding om je slaapkamer mooi af te stylen. Het oog wil immers ook wat!

En toen slapen!!!

Nadat er genoeg foto’s waren geschoten, kropen we erin en wowwww, dat lag lekker!!! Dit is wel echt slapen 2.0! Het Minte dekbed is gemaakt van katoen satijn met een extra hoge threadcount van 300TC. Sorry?? Jaaaaa, ik leg het uit. Er zijn in dit dekbedovertrek extra veel draden gebruikt die zeer dicht op elkaar geweven zijn wat de kwaliteit en zachtheid bevordert. Nou, geloof me, dat voel je! Daarnaast is ie ook nog gewassen met speciale enzymen waardoor ie ultrazacht aanvoelt en een bijzondere washed look krijgt.

Klinkt fantastisch en dat is het ook. Het is natuurlijk sowieso een feestje om ’s avonds je bed in te duiken, maar met dit dekbedovertrek is het feestje echt compleet!

huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek

Dat kwam ook omdat we hoeslakens hadden uitgezocht in een mooie, warme, bijpassende kleur. Het werden de premium percale hoeslakens in de kleur Masala. Iets donkerder en perfect passend bij het Minte dekbedovertrekset. We kozen voor de stof percale omdat deze zacht en fris aanvoelt. Dat is straks in de zomer helemaal feest want dat wil je graag in een koel bedje stappen.

huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek

Goodmorning

En na zo’n heerlijke dag slapen, is een laat ontbijtje in het weekend natuurlijk heel fijn en ook daar heeft ESSENZA aan gedacht. Neeee, niet aan de eitjes, maar wel aan de fijne homewear collectie. Pyjamatops met bijpassende broeken/leggings, nachthemden en natuurlijk kimono’s. En in die laatste heb ik dus m’n ontbijtje genuttigd. En nee, daar zijn geen foto’s van. Make up loos met m’n zondagochtendhoofd willen jullie echt niet zien. Echt niet! πŸ˜‰

huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek

Een heel verhaal is het weer geworden, maar ja, dat gebeurt vanzelf als je ergens enthousiast over bent!

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van onze β€œnieuwe” slaapkamer, dus laat gerust een berichtje achter hieronder.

Liefs, Judith

huizedop slaapkamer essenza dekbedovertrek

Dit artikel is mede tot stand gekomen in samenwerking met ESSENZA

Vorig artikelEen “ciao bella weekend” in Puglia – ItaliΓ«
Volgend artikelChillen bij de haard

24 REACTIES

  1. Ik vind het een hele mooie kleur en slim gecombineerd. En de styling is na die stoeipartij heel goed gelukt! Mooi Judith! Liefs Linda

    • Nou, dat vind ik mooi om te horen! Dat vind ik zelf namelijk erg belangrijk, dat het Huizedop blijft uitstralen en ik had in het begin daar een lichte twijfel over, vandaar de stoeipartij hahahahah. Uiteindelijk was ik erg blij met het resultaat en vooral met de kwaliteit van het materiaal. Liefs, Judith

  2. Wat ontzettend mooi en sfeervol Judith. Moet er wel aan wennen. Merk dat ik even extra kijk of het inderdaad jou account is dat ik zit te bekijken . Maar eerlijk is eerlijk “Ik vind het prachtig “!

  3. Heel mooi!! Moet wel wennen hoor een kleur bij je.haha. wij hebben zelf alle muren heel donkerblauw in de slaapkamer ben ook nog zoekende naar mooi dekbed…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.