Bij een woonweek denken we aan inspiratie, maar ook kortingen op toffe woonaccessoires en meubelen. Dat is precies waar de woonweek bij iBOOD om draait!

Over iBOOD

Bij iBOOD dagen ze zichzelf uit om jou dagelijks van de beste deals te voorzien binnen diverse categorieΓ«n. Fashion komt aan bod, maar ook ‘doe het zelf’, electronica en wonen. Al 18 jaar bieden ze de beste dagdeals aan, voor de scherpste prijs van dat moment. De deals wisselen snel en de voorraad is beperkt dus vind je jouw droomdeal, wees er dan snel bij.

De woonweek bij iBOOD

Helemaal nieuw is de woonweek bij iBOOD waar ongelooflijk veel deals zijn verzameld tegen hele scherpe prijzen.

De woonaccessoires en meubelen zijn onderverdeeld in vier woonstijlen. De Modern Landelijke woonstijl kenmerkt zich door een knusse sfeer met warme, aardse kleuren en strakke lijnen. Binnen deze categorie vind je maar liefst 83 aanbiedingen zoals deze mooie eetkamerstoelen welke je goed kan combineren met deze ovale eetkamertafel.

Zet er een paar mooie woonaccessoires op, zoals deze vaas en je hebt een knusse eethoek.

knusse eethoek woonweek ibood

De eetkamerstoelen die je hierboven ziet, vind je ook in de aanbieding van iBOOD tijdens de woonweek. Ze komen uit de Scandi Boho woonstijl waar de lichte natuurtinten centraal staan. Een prachtige woonstijl overigens als je van rust en natuur houdt. Om je interieur wel spannend te houden is het belangrijk om een mix aan materialen toe te passen.

Combineer de boucle stoelen bijvoorbeeld met een houten eettafel en zet er woonaccessoires op in contrasterende materialen, vormen en kleuren. Ook al blijf je in 1 kleurenpallet, door een mix aan materialen en vormen toe te passen, wordt het een sfeervol interieur.

Hieronder zie je bijvoorbeeld een ruwe, bakstenen muur, gecombineerd met een boucle bankstel. Het bijzettafeltje (in taupe kleur) en de vaas zijn van hardere materialen en hebben een glans wat voor de nodige contrast en eenheid zorgt.

gezellige woonkamer huizedop

Tip: Wissel eens af met accessoires. Haal alles weg uit de woonkamer en begin opnieuw met het stylen waarbij je jezelf uitdaagt alles een ander plekje te geven. Zo kan er op de plek van het wanddoek ook prima een spiegel hangen.

woonweek dagdeal spiegel

Deze spiegel is ook heel erg geschikt voor de gang, badkamer of tienerkamer. Op het plankje kan je bijvoorbeeld je lipstick en parfum neerzetten voor de laatste touch voor je de deur uit gaat. Ook deze spiegel is enorm afgeprijsd tijdens de woonweek van iBOOD.

Binnen de Hotel Home woonstijl zijn er maar liefst 108 aanbiedingen te vinden. Deze woonstijl kenmerkt zich door velvet stoffen en warme, donkere kleuren. Ook vind je hier veel staal terug in de meubelen welke je ook vindt in de vierde woonstijl, namelijk de Industrial Chique woonstijl.

Nu is het natuurlijk niet zo dat je je interieur vanuit 1 woonstijl moet samenstellen. Over het algemeen vinden we namelijk heel veel dingen mooi en is het de kunst om te combineren wat je mooi vindt. Een moodboard is daarbij handig als uitgangspunt. Op het moment dat je de plaatjes bij elkaar ziet, ontstaat er namelijk vanzelf een rode draad.

Zo kan je prima dit heerlijke fluffy vloerkleed combineren met een stoere salontafel. Met deze sidetable kan je ook vele kanten op. Zet er 2 naast elkaar achter je bank bijvoorbeeld en zet er een paar mooie planten op met een tafellamp.

bijzettafeltje scandi woonweek

Uiteindelijk gaat het erom dat je je interieur samenstelt met pareltjes die helemaal passen bij jou. Kan jouw interieur nog wel wat pareltjes gebruiken, neem dan snel een kijkje bij iBOOD want de woonweek duurt nog t’m 14 mei. Je moet er dus snel bij zijn!

Heel veel shopplezier. MeerΒ interieur- en lifestyleinspiratieΒ vind je op mijnΒ Instagramaccount. Zie ik je daar?

Liefs, Judith

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

Vorig artikelDe voordelen van een draaideurkast
Volgend artikelZes praktische badkameraccessoires voor een georganiseerde en hygiΓ«nische badkamer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.