Binnenkijken in onze oude woning

Binnenkijken bij huizedop! Maar dan in het huis waar we 12 jaar woonden en waar het grote social media avontuur begon!

We woonden in een middenwoning die we in 2002 hebben gekocht en beetje bij beetje volledig hebben verbouwd. Het werd een heerlijk huis waar onze twee dochters (Suus en Pien) geboren zijn.

De grote verbouwing

We begonnen met een rigoureuze verbouwing op de begane grondΒ waar we 2 meter uitgebouwd hebben, een nieuwe vloer, een muur verzet, alle muren en het plafond gestuct, nieuwe keuken, nieuw toilet, etc. We kozen voor een houten vloer als basis en ook de muren waren neutraal. De keuken was hoogglans wit met een dik, zwart blad. Dit alles speelde zich af in 2009 en zo zie je maar hoe je smaak kan veranderen want voor ons nieuwe huis hebben we een donkere keuken uitgekozen. Stiekem wilden we dat toen ook al, maar durfden het toen niet.

Verbouwing 2 en 3

Toen ik zwanger was van Pien, besloten we de zolder aan te pakken. Wij zouden op zolder gaan slapen, dus er kwam een dakkapel over de gehele breedte en er werd een wandje gezet. Nieuwe vloer erin en alles gestucd en gesausd. In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik toen 1 muur roze geverfd. Mike vond er toen al van alles van, maar ja… ;).

Weer 2 jaar later hebben we de badkamer volledig vernieuwd. Dus uiteindelijk hebben we elke centimeter in dat huis aangepakt en toen alles net een jaar klaar was besloten we weg te gaan. Enorm zonde, vooral van de badkamer, maar ja… soms lopen dingen zo.

Natuurlijke kleuren en materialen

Wat al jaren onveranderd is, is de liefde voor naturel kleuren en natuurlijke materialen. Je zal bij ons, behalve op de kinderkamers, geen felle kleuren tegenkomen. Ik heb het al meerdere keren geprobeerd, maar ik word de gekleurde kussens op de bank al na een paar dagen helemaal zat, dus note to myself: koop geen gekleurde accessoires meer!

Ben benieuwd hoe jullie omgaan met kleur in je interieur. Wellicht inspiratie voor een nieuwe rubriek?

See ya next time.

Liefs, Judith

Vorig artikelKotiblogit
Volgend artikelMijn verjaardagscadeau

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.