Binnenkijker in een woning in “Vlaamse Hoeve Stijl”

In deze binnenkijker neemt Nicole ons mee in haar woning. Je vindt haar prachtige huis op via Instagram, op @fragoladieci.

Vertel eens iets over je jezelf en je huis?

Hi, mijn naam is Nicole, 46 jaar en management assistent bij een voetbalbedrijf. Samen met Arjan (47) en Emma (16) & Hugo (14) wonen wij in een huis gebouwd in Vlaamse Hoeve Stijl uit 2011. In het najaar van 2016 zijn wij in dit huis gaan wonen. Het huis heeft een inhoud van 725 m3. Genoeg ruimte om heerlijk te genieten met het gezin. De grote tuin en landelijke uitstraling geeft ons genoeg ruimte en rust.

Binnenkijkeer Nicole interieur landelijk
Fotograaf: Corine Hoge Bavel

Is dit je droomhuis?

Het is een héérlijk huis! We zijn er dan ook enorm blij mee. Ooit lijkt het ons fantastisch om aan de rand van de stad te wonen, grenzend aan het ‘platte land’ met een wijds uitzicht over weides en bomen. De combinatie tussen stad en platteland klinkt voor ons als de ideale combinatie. Onze huidige woonstijl straalt rust, warmte en gezelligheid uit: landelijk met een Scandinavische inslag. In ons interieur combineer ik lichte basis meubels met houten accenten. Dit geeft het landelijke effect aan ons huis.

Interieur binnenkijker bij Nicole Woonkamer landelijk interieurpng

Fotograaf: Corine Hoge Bavel

Waar ben je het meest trots op / blij mee in huis?

Eigenlijk zijn we blij / trots op het gehele huis, maar als ik toch moet kiezen ga ik voor de tuin. Deze vind ik heerlijk. De tuin is landelijk en ruimtelijk door alle fruitbomen. Door de overkapping is het ook op regenachtige dagen heerlijk buiten genieten. Na de tuin is ook de keuken een favoriete plek in het huis. Het is een centrale plek, waar we regelmatig samenkomen.

Landelijke tuin bij HUIZEDOP
Fotograaf: Corine Hoge Bavel

Wat staat er op dit moment op nummer 1 op je interieur/huis-wishlist?

Met stip op nummer één staat een nieuwe keuken. Dit is momenteel wel mijn grootste woonwens. Maar goed… vanwege alle corona ontwikkelingen pakken we dit project nog even niet aan. We parkeren dit maar op de wishlist. Wie weet wat de toekomst ons gaat brengen.

Landelijke keuken bij Nicole_ Landelijke keuken als binnenkijker
Fotograaf: Corine Hoge Bavel

Als je je huis helemaal opnieuw zou mogen/kunnen inrichten, zou er dan veel veranderen?

Qua woonstijl zou ik niks veranderen. Wanneer we ooit zouden gaan verhuizen, blijft deze woonstijl beslist. Wel zou ik het allemaal iets strakker doen. Bijvoorbeeld mooie lichte gietvloeren. En ik zou kiezen voor nog veel meer wit (vooral de muren). Ik heb gemerkt dat dat het meest bij mij past. Maar wat betreft de warmte en gezelligheid van onze woning, komt deze 100% weer terug.

Wat is jouw ultieme budgettip?

Ik heb geen ultieme budget tip… maar ik ga graag kijken bij Zeeman. Ondanks het misschien wat ‘goedkope’ imago, hebben ze soms ontzettend leuke items. Verrassend leuke spullen voor in huis en echt zooooo enorm goedkoop. Verder shop ik voor accessoires graag bij Sostrene Grene. Dit is een Deense woonwinkelketen. Ze staan bekend om hun speciale aandacht voor de natuurlijke schoonheid van de kleine dingen in het leven.

Fotograaf: Corine Hoge Bavel

Wat is je grootste miskoop op interieurgebied?

Er is één item in de woonkamer wat in een miskoop is. Onze vitrage. Die geeft geen extra toevoeging aan ons interieur.

Liefs, Nicole

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

Vorig artikelHet plafond in dezelfde kleur als de muren
Volgend artikelJe kruipruimte isoleren met schelpen uit de Noordzee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.