De verfkleuren van Huizedop

tvmeubel verfkleuren

Het kiezen van de juiste verfkleuren voor je huis kan echt een crime zijn. Ook ik vind dat iedere keer weer spannend! Maar…. Daar hebben we een oplossing voor gevonden, mits je houdt van de stijl van Huizedop ;). Lees je mee, ’t is echt tof!!

De basis verfkleuren in ons interieur

Inmiddels heb ik al aardig wat geΓ«xperimenteerd met verf, maar na een paar kleurrijke uitspattingen kwam ik toch weer terug bij de basiskleuren van ons interieur. Naturellen welke ik combineer met veel grijstinten, oud hout en warme, natuurlijke stoffen. Dit is het pallet wat voor mij het beste werkt. Kleur in huis voeg ik toe met een bos bloemen of hier en daar een plant, maar daar houdt het op. Doe mij maar de rust van dit kleurenpallet, I love it!

Pure & Original

Al een aantal jaar werk ik samen met Pure & Original. Het begon met de gashaard waar ik een betonlook op wilde en de verfprojecten volgden elkaar in een rap tempo op. De verfkleuren, de structuren, de kwaliteit, alles klopt aan dit merk waardoor ieder verfproject weer een leuke uitdaging is.

Om alle verfprojecten en verftips eenvoudig terug te vinden, heb ik een menu aangemaakt op m’n website. Dus wil je bijvoorbeeld weten hoe je heel eenvoudig een betonlook creΓ«ert met de verfsoort Marrakech Walls, of ben je op zoek naar een β€œafwasbare” verf, check dan dit overzicht.

De verfkleuren van Huizedop

Inmiddels ben ik er dus achter dat een combinatie van grijstinten de basis van ons interieur is en hoe bijzonder is het dat deze kleuren nu zijn uitgebracht met het label β€œselected by Huizedop”.

Vind jij de stijl in ons huis mooi en ben jij op zoek naar de perfecte basiskleuren van je interieur, dan hoef je niet verder te zoeken. Door het toepassen van de drie Pure & Original kleuren die ik heb geselecteerd voor mijn verflijn, creΓ«er jij de Huizedop-basis voor je huis. Geen eindeloze zoektochten meer bij de verfwinkels, staaltjes die je op de muur plakt of zelfs proefstukjes verven. Ik garandeer je dat je met deze kleuren een prachtige eenheid maakt in je interieur.

De kleuren voor de Huizedop verflijn

En nu de ontknoping! De verfkleuren die ik heb geselecteerd voor de Huizedop verflijn zijn:

Ik wil deze kleur bestellen

Dit zijn dus ook de drie kleuren die je vindt op de muren in ons huis. Alle donkergrijze muren zijn inmiddels geverfd in de kleur Slate Grey, de lichtere grijze muren (bijv. achter de keukenplanken) zijn geverfd in de kleur Evening Shadow en alle β€œwitte” muren hebben de kleur Island White.

Deze kleuren hebben we in verschillende verfsoorten terug laten komen waardoor je steeds een andere look creΓ«ert, maar wel de eenheid in kleur en sfeer behoudt. Hieronder een korte beschrijving per verfsoort:

Classico Krijtverf
Een zeer matte muurverf met intense en krachtige kleuren welke je woning een exclusieve uitstraling geeft.

Licetto
Dit is een afwasbare muurverf en zelfs toe te passen in de keuken en badkamer. Ook de Licetto is een matte verf, echter is de Classico nog iets matter door de poederige uitstraling.

Marrakech Walls
Hiermee geef je je muren een stoere betonlook of een exclusieve tadelakt look.

Extra effecten creΓ«er je met hulp van:

Dead Flat Eco Sealer om de Classico en Marrakech Walls waterafstotend en afwasbaar te maken.

Met Kalkzeep creΓ«er je een zachte glans en met de Italian Wax krijg je een super hoogglans.

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden. De techniek die gebruikt wordt, is van invloed op het uiteindelijke resultaat wat betreft kleur, uitstraling, glans en structuur. Wil je hier meer informatie over, check dan de website van Pure & Original of bezoek een dealer welke je vindt via deze link.

De kleuren en verfsoorten in ons huis

Ik ben ontzettend trots dat ik deze verflijn met jullie mag delen en ik hoop dat het jullie heel erg gaat helpen bij jullie verfdilemma’s. Uiteindelijk is dΓ t namelijk de insteek van deze kleurenselectie.

Hieronder vind je een selectie van foto’s uit onze woning met daarbij de toegepaste verfkleuren en verfsoorten.

basiskleuren verf in je interieur
Op de haard zit Marrakech Walls in Slate Grey, achter de tv zit Island White in Classico.
betonlook zelf maken
Marrakech Walls in de kleur Evening Shadow
betonlook donkergrijs
Hier hebben we destijds Marrakech Walls in de kleur Slate Grey gebruikt.
slaapkameridee
De donkere muur is geverfd met Classico in de kleur Slate Grey, het wandmeubel heeft de kleur Evening Shadow, ook met Classico geverfd.

Oproep

Heb jij 1 van de verfkleuren uit de Huizedop verflijn in je huis toegepast, dan zou ik het ontzettend leuk vinden hier een foto van te ontvangen. Mail deze naar Judith@huizedop.nl en wie weet beland je dan wel in m’n stories op mijn Instagram-account.

Dank voor het lezen van deze blogpost en tot de volgende!

X – Judith

huizedop verflijn

In onderstaande brochure lees je meer over onze stijl, gemaakte keuzes en de ervaringen met de verf van Pure & Original:

Ik wil meer weten over Pure en Original

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

Vorig artikelWaarom een grijze muur jouw interieur stijlvol en sfeervol maakt
Volgend artikelEen tuinset die helemaal zomerproof is!

2 REACTIES

  1. Hoi Judith,

    Allereerst een compliment voor deze prachtige muurverf combinatie waarin je jullie huis weer hebt om weten te toveren.

    In welke kleuren heb je nu hierbij je binnendeuren en kozijnen geschilderd?

    Stylings groetjes,

    Jacqueline de Groot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.