Een goed matras voor een prima prijs, dat is het EMMA matras

slaapkamer styling

Een goed matras willen we allemaal. Een goed matras is immers 1 van de factoren die bepalend is voor een goede nachtrust. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet uitgerust wakker worden?

Hoe zit dat in de slaapkamer van HUIZEDOP?

Zo’n 9 jaar geleden kochten wij onze huidige boxspring. We hebben hier destijds een enorme bak geld aan uitgegeven in de hoop dat dit een fantastisch bed zou zijn waar we minstens 10 jaar heerlijk op zouden slapen. Middels een computergestuurd meetprogramma werd getest welk matras voor Mike en mij geschikt zou zijn. Bewust kozen we voor 2 aparte matrassen omdat we een elektrisch verstelbare bodem wilden (yup, we pakten echt uit!).

Na levering bleek al vrij snel dat Mike niet blij was met z’n aankoop, maar ja… hij liet het erbij. Ik sliep echter prima, maar je kan mij echt overal neerleggen, slapen lukt altijd ;).

En toen belde EMMA over een goed matras

Ja! Een paar maanden geleden nam EMMA contact met mij op. Of ik hun matras wilde uitproberen!Β Ik opperde dit bij Mike en die was gelijk enthousiast. Kom maar door, ik ben wel toe aan een goed matras! En zo geschiedde.

Het EMMA matras

Bij EMMA geen gedoe. Ze hebben matrassen welke geschikt zijn voor iedereen! Drie soorten schuim en 7 comfortzones zorgen ervoor dat je altijd de juiste ondersteuning krijgt en verlichting op je drukpunten ervaart. EMMA gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers wat zorgt voor een lange levensduur zonder kwaliteitsverlies. De lichte hoes van tricot is niet alleen luchtdoorlatend, maar kan ook snel vocht afvoeren. Een prima matras dus voor alle seizoenen.

een goed matras

een goed matras voor een goede prijs goed matras goede prijs

De EMMA Topper

Met de Topper kan je je slaapervaring, maar ook je voorkeur aanpassen. Top zeg! Ik hou namelijk van een stevig matras en Mike geeft de voorkeur aan een wat zachter matras. De EMMA Topper maakt dit mogelijk. Deze bevat namelijk een stevige en zachte kant. Zo kan je dus zelf kiezen welke kant voor jou het lekkerste ligt en eventueel afwisselen. Daarnaast houdt de topper je matras lekker schoon en zorgt voor een lange levensduur. Per nacht verlies je zo’n 1,5 liter vocht en de zijdezachte tijk zorgt dat dat vocht perfect wordt afgevoerd. Daarnaast kan je de tijk eraf ritsen en wassen in de wasmachine. Top!!

emma topper

Met je hoofd in de wolken

Wauw!! Een kussen die volledig wasbaar is. Hup, in z’n geheel de wasmachine in. Say what?? Yes, hoe fijn is dat! Ik hou van wassen en schoon, dus dit is echt een uitvinding.

Daarnaast geeft het kussen natuurlijk ook de juiste ondersteuning. Het kussen heeft twee lagen Microfiber waardoor je zelf kan kiezen wat voor jou het lekkerste ligt en slaapt.

Testen maar…………….

We konden niet wachten om de hele handel uit te testen dus hop, alle dozen naar boven getild, oude matrassen naar zolder en uitpakken maar!! Door de topper wordt het bed in z’n geheel een stukje hoger. Dat is wel echt even wennen vooral omdat ik maar 1,66cm ben en nu niet meer bij de grond kan met m’n voeten, haha. Het doet me denken aan de kraamtijd en de klossen onder het bed ;).

Maar… het gaat natuurlijk om de slaapervaring. En echt waar, dit is geen onzin, het ligt veel beter dan onze oude matrassen. Bij onze oude matrassen hadden we altijd het idee dat we niet waterpas lagen. Het leek alsof het bovenste gedeelte lager lag, dan het onderste deel. Raar natuurlijk en je denkt dat het in je hoofd zit. Totdat….. ja, totdat we op onze nieuwe EMMA matrassen gingen liggen. Gewoon vlak, recht, zoals een matras moet zijn!

Na de eerste nacht waren we beide enthousiast en ik was heel blij te horen dat Mike voor het eerst sinds hele lange tijd 7 uur achter elkaar heeft geslapen zonder wakker te worden. Dat is toch wel echt bijzonder hè!

Inmiddels slapen we sinds enkele weken op de matrassen en toppers van EMMA en nog altijd bevalt het ons ontzettend goed! Ik sliep al goed en daar is gelukkig niks in veranderd en bij Mike is het slapen enorm verbeterd. Wij zijn dus fan van EMMA!

Wil jij ook lekker slapen? Je shopt nu met 11% extra korting dan de al geldende korting met de code JUDITH, op alle producten van EMMA. Weltrusten πŸ™‚

Liefs, Judith

slaapkamer styling

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met EMMA.

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

Vorig artikelHoe ik mijn Instagram foto’s bewerk, de beste apps & filters
Volgend artikelBinnenkijken in een wit interieur, gecombineerd met naturellen

3 REACTIES

  1. Hi Judith, zit jouw verhaal over je bed te lezen, je verteld dat de oude (dure) matrassen niet echt voldeden aan je wensen. Nou zijn wij ook aan het orienteren in de matrassen markt, en nu ben ik benieuwd welk matras dat was die niet beviel?
    Bedankt alvast voor je reactie,
    Monique

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.