Mijn favoriete beddengoed

Regelmatig krijg ik vragen over waar bepaalde producten in ons huis vandaan komen. Daarom zal ik af en toe een blogpost schrijven over “my favorite…”. Ik trap af met ons dekbedovertrek!

Linnen dekbedovertrekset slaapkamer huizedop

Ons favoriete dekbedovertrek

Ik heb lang gezocht naar een mooi, betaalbaar, linnen dekbedovertrek. Dit heeft namelijk een mooie look en het kraakt zo lekker. Maar tijdens mijn zoektocht, liep ik de Guy van Essenza Home tegen het lijf en was eigenlijk meteen verkocht. Wat een prachtige stof! En nee, het is geen linnen. Het is een 100% katoenen dekbedovertrek, maar met een stonewashed look. Hierdoor heeft het dekbedovertrek een vintage uitstraling en voelt de stof heel zacht aan.

We hebben degene in hetΒ antraciet nu een half jaar en wat een feestje om eronder te liggen. Het is een hele fijne stof die heerlijk warm aanvoelt in de winter, maar ook in de zomer heel comfortabel ligt. Echt een topproduct dus!

Nieuw kleurtje

Omdat ik steeds baalde als Guy in de was zat, besloot ik een tweede dekbedovertrek aan te schaffen. MetΒ een Pinterest plaatje in m’n achterhoofd, koos ik dit keer voor de kleur zand. Om de sfeer van m’n inspiratieplaatje nog beter te kunnen nabootsen deed ik ook de quilt Jenz erbij uit de nieuwe collectie van Essenza Home.landelijke slaapkamer

slaapkamer met bakstenen muur

donkere slaapkamer

sfeervolle slaapkamer

Een sprei hoort erbij!

Update 11-11-2018
Onlangs heb ik een prachtige sprei van Moyhabrand ontvangen en wat is deze prachtig! Heel licht, wat zeer aangenaam is en het materiaal is werkelijk waar prachtig.
Ook de kussens zijn van Moyhabrand en ook deze zijn mooi, zacht en je ziet gewoon dat het kwaliteit is!

Liefs, Judith

Vorig artikelDe nieuwe collectie van By-Boo
Volgend artikelOnze tweede brickwall in huis en wat is ie gaaf!

37 REACTIES

  1. Hoi,
    Ik ben benieuwd van welk merk het stenen behang is.
    Zou het graag zelf ook willen hebben.
    Ik hoor het graag,
    Groet Anouk

  2. Dag Judith,

    Mooie stijl zeg! Waar heb je dat grotere bankje vandaan? Ik keek bij silo Woudenberg op de site maar tevergeefs.

  3. Hoi!

    Vraagje.. Welke kleur heb jij de deur en stijlen geschilderd. En wat heb je op de wand zitten die niet op de foto staat. Dus (ik gok) waar je binnenkomt? Ik vind het namelijk echt een super stoer interieur!

    Groerjes
    Melanie

  4. Hallo
    Ik ben fan van het kleur grijs/zwart dat je hebt gebruikt. Mag ik vragen waar je hebt hebt gekocht en eventueel de nummer van het kleur?
    Bedankt!
    Groetjes
    Katrien De Bruycker

  5. Ik probeer dat dekbedovertrek GUY in de kleur zand te zoeken op essenza home maar kan hem nergens vinden? Is deze nog wel in de collectie?

  6. Ik vind je kamer Γ©cht een inspiratie. Al hoewel ik het met groen beddengoed het mooist vindt!
    Kun je me aub vertellen pf de muur behang is en waar je dat vandaan hebt? Ik heb al veel behang in die stijl gezien, maar deze is qua kleur Γ©cht het mooist!

  7. Dat *zadelbankje wat voor het bed staat, waar komt die vandaan. Ik ben er naar op zoek. Ik hoop dat jij het weet.

    Groetjes
    Sia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.