De tuin in wintersfeer omtoveren

Nog niet zolang geleden schreef ik een blog over de tuin, het ontwerp, de gemaakte keuzes, de stress en de blijdschap toen het af was. Nou ja, af…. De schuttingen stonden, het kunstgras lag erin, bloembakken waren gelijmd en de veranda stond. Maar dan begint het leukste, namelijk de aankleding!Β Yasmina tuintafel HartmanAangezien de veranda redelijk groot is, 7x3m, is er ruimte voor een mooie diningset en een loungehoek.

De keuze voor een diningset was niet ingewikkeld. Voor ons staat Hartman op nummer 1 als het gaat om tuinmeubilair dus dat was het eerste merk wat in ons opkwam.

Sophie en Yasmani

Afgelopen jaar was ik al gevallen voor deΒ prachtige Sophie Studio Armchair. De poten zijn van aluminium en de kuip is van een mooie kwaliteit kunststof. Een mooi design enΒ fantastisch zitcomfort, dus wat wil je nog meer? Ook is er nagedacht over de regenachtige dagen in Nederland want in de zitting zitten gaatjes waardoor het regenwater goed wegloopt. Geen natte billen dus ;).
Wij kozen ervoor de stoelen te combineren met de robuusteΒ Yasmani tafel. Deze bestaat uit een grijs,Β aluminium onderstel en een gerecycled teak blad. De poten, in een H-vorm, zien er niet alleen stoer uit, maar geeft het geheel ook extra stevigheid.
Aangezien weΒ in het voorjaar de veranda lichtgrijs (heel lichtgrijs) willen beitsen, kozen we voor de Sophie kuipstoel in het antraciet. Samen met de teakhouten YasmaniΒ tafel en wat tropische planten zal dit straks een fantastisch geheel zijn welke perfect past bij onze stoere, licht industriΓ«le stijl. Ik denk in plaatjes en zie het al helemaal voor me ;).

veranda met tuinset hartmanMaar het is nog geen voorjaar, dus de veranda is nog niet gebeitst, maar ook nu, met een naturel houten veranda staat de diningset prachtig.Β Vanaf de bank hebben we uitzicht op de veranda en wat zietΒ het er nu al gezellig uit. Ik kan niet wachten tot het voorjaar zich aandient en we daar al heerlijk kunnen vertoeven!

Yasmina tuintafel met Sophie kuipstoelen

In winterse sferen

Ik hou enorm van de zomer, maar kan ook echt genieten van de sfeervolle plaatjes die bij de winter horen en daarom wilde ik graag een shoot maken van onze veranda in wintersfeer.

Daar heb je op zich niet heel veel voor nodig. Vooral veel schapenvachtjes, kaarsen, natuurlijke materialen en natuurlijk warme chocomelk met slagroom. DieΒ  smaakte heerlijk overigens!!Β ;).

Ik vond het echt een feestje om de shoot te doen en ben blij met het resultaat. Kijken jullie mee?

Sophie kuipstoelen veranda buiten
Wauw, hier word ik blij van! Ik hou enorm van die warme, natuurlijke materialen.

Superleuk dat je m’n blog hebt gelezen!

Ik hoop je weer terug te zien bij de volgende blogpost.

Liefs, Judith

 

 

 

Vorig artikelEen tuin met veranda ontwerpen valt niet mee!
Volgend artikel2017: 2 verhuizingen, stress, blijdschap, nog meer stress en onwijs trots!

4 REACTIES

  1. Ik plaats voor mijn werk terrasoverkappingen, en vond die houten van jou erg mooi. Maar vooral hoe je het invulling hebt gegeven, wow! Misschien kan ik toekomstige klanten wat advies geven over hun eigen indeling dankzij jouw leuke aankleding, bedankt dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.