Posterwand huizedopEen fotowand in huis is iets wat al enige tijd op mijn woon-wishlist stond. Steeds als ik foto’s op social media voorbij zag komen, begon het te kriebelen. Dit moest er gewoon komen!

Bij Desenio zocht ik een aantal posters en lijsten uit want als er 1 shop geschikt is om een collage samen te stellen, dan is het Desenio wel. Enorm veel keuze hebben ze, zowel in posters, als in lijsten. Uren ben ik bezig geweest om de perfecte collage samen te stellen. Een nachtje erover slapen en nog eens het hele assortiment door om te zien of dit de perfecte setting zou zijn.

Ik liet het Mike zien want dit betekende gaten boren in de strakke, gestucte muren. Maar…. ook Mike vond het mooi en er mocht geboord worden ;). Yessss!

In eerste instantie had ik deze compositie bedacht:
Desenio fotocollage

Boren is best eng

boren in prefab muur
Ja, beetje lelijk geworden. Gelukkig hangt er een lijst voor ;).

We hadden de muur naast de gashaard bestempeld als fotowand maar, daar stond inmiddels de werkbank van mijn opa. Die staat daar echt perfect en dus was het niet nodig om die muur op te vullen. Was het dan niet beter om de lange muur te gebruiken? Die was immers nog behoorlijk kaal en kon wel wat hebben. Dus die werd het!

Aangezien wij de onderkanten van de lijsten in 1 lijn wilden, moesten we heel erg goed meten. Ik begon met stippen zetten voor de eerste 3 lijsten en na 6x nameten, ging Mike boren. Pluggen en schroeven erin, lijsten ophangen en……………. Jaaaa, yesss, boks ouwe, we did it! Deze 3 hangen in ieder geval goed! (Misschien is zo’n klus voor jou een peuleschil, maar wij zijn niet zo heul handig, dus dan ben je extra blij als het goed hangt ;).

De twijfel

De eerste drie lijsten hingen, maar aangezien deze muur veel groter is, vroeg ik me af of het niet te klein werd. Ik zette m’n hulplijn in en belde een vriendin. Boor aan de kant, foto’s maken, Mike werd ingezet als posterhouder en we waren eruit met z’n allen. Er moest een grote lijst bij. Top, gaan we doen!

Mike en ik gingen weer meten, checken, meten, boren en yesssss, het finale resultaat was fantastisch!!!

woonkamer met posterwand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De wisseltruc

Het mooie van zo’n fotowand is dat je de uitstraling continu kan veranderen door de inhoud te wisselen, of bijvoorbeeld door 1 poster te vervangen door een spiegel of andere wanddecoratie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De posters in Huizedop

Hieronder vind je de posters die ik heb uitgekozen. Onder de foto’s staat een rij met de posternamen. Als je daarop klikt, kom je op de site van Desenio uit op de betreffende foto.

Dancer One
Eleonor
SHC Freckles
Lotus Flower
Serene
Let the light in

Wij zijn ontzettend blij met onze posterwand en hoop dat het jou inspireert om ook zoiets in huis te maken. En mocht dat het geval zijn, of misschien heb je al een posterwand en wil je eens wat anders, dan komt dat goed uit!

Namens Desenio mag ik jullie namelijk van 14 t/m 16 november 2017, 25% korting aanbieden op de posters, behalve “handpicked”. Gebruik de code ‘HUIZEDOP’ en de korting wordt verrekend. Volg @Desenio voor meer inspiratie.

Bedankt voor het lezen en hoop jullie terug te zien bij een volgend blog!

Liefs, Judith

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

 

 

 

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio.

 

Vorig artikelAlles over het jaren 20-nieuwbouwhuis van Thirza (en over een bank die de aanleiding was van een verbouwing)
Volgend artikelBinnenkijken bij Susanne en haar (klus)huis

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.