Jullie kennen vast nog wel de tijd dat je bij de bank een kluis kon huren voor je waardevolle spullen. Aangezien vele bankkantoren gesloten zijn, is dit echter geen optie meer. Waar moet je dan nu heen met die sieraden, erfstukken, back ups, foto’s en andere spullen die van emotionele of financiële waarde zijn? De Nederlandse Kluis is hiervoor de oplossing!

kluis huren nederlandse kluis

Waarom een kluis huren?

Er kan thuis brand uitbreken, maar er kan natuurlijk ook ingebroken worden. Gemiddeld vinden er maar liefst 400 inbraken per week plaats en reken maar dat die inbrekers jouw verstopplekken kennen. De meeste mensen bewaren hun waardevolle spullen namelijk op plekken die voor inbrekers snel te vinden zijn.

Een kluis is ook ideaal voor erfstukken, want over het algemeen draagt of gebruikt men die niet iedere dag. Terwijl er wel veel waarde aan zit, omdat het een laatste tastbare herinnering is aan een dierbare. Bij verlies door inbraak of brand is de emotionele schade die hierbij komt kijken dan ook vaak groot.

Daarom is het belangrijk om je waardevolle spullen veilig op te slaan. Ver weg uit verkeerde handen of gevaar voor verlies en/of brand.

Denk trouwens niet alleen aan erfstukken. Ook (zakelijke) documenten, aktes, back-ups van foto’s, bruidsschatten etc. kunnen van onschatbare waarde zijn die je niet kwijt wil raken.

kluisje huren

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen in Nederland welke allen zijn voorzien van een bankkluis waar de kluizen zich bevinden. Je kan hier een kluis huren van verschillende formaten, passend bij wat je wil beveiligen. Je huurt al een kluis vanaf 9,95 per maand.

De procedure is heel eenvoudig. Je maakt een afspraak, bepaalt welke kluisafmeting je wenst en vervolgens kan je je spullen erheen brengen.

Gedurende de openingstijden kan je de kantoren bezoeken zonder afspraak te moeten maken. Je komt hierbij niet in contact met andere klanten. Privacy is enorm belangrijk bij de Nederlandse Kluis dus ze doen er alles aan om deze te waarborgen.

kluisje huren bank
In de ruimte achter de deuren kan je in alle privacy je kluis leeghalen of er iets aan toevoegen.

100% overvalproof

De bankkluizen zijn zwaar beveiligd. Iedere vestiging is bouwkundig aangepast waardoor ramkraken onmogelijk uit te voeren zijn. De kluizen worden 24/7 via live camerabeelden in de gaten gehouden en doorgestuurd naar de meldkamer.

Je krijgt zelf 2 sleutels van de kluis en dat zijn de enige sleutels die er zijn. Er is dus niemand anders die jouw kluis kan openen. Veiligheid staat voorop bij de Nederlandse Kluis.

de nederlandse kluis

Onlangs bracht ik een bezoekje aan de vestiging in Amersfoort en kreeg ik een kijkje achter de schermen. Eén ding is zeker, met die veiligheid en privacy zit het echt wel goed. Ik zou hier m’n waardevolle spullen met een gerust hart achterlaten. Mocht jij dus een veilig onderkomen zoeken voor jouw documenten, erfstukken, bruidsschatten of andere waardevolle dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de Nederlandse Kluis.

Cadeautje voor jou

Mocht je besluiten een kluis te gaan huren bij de Nederlandse Kluis, dan krijg je met de code HuizeDop3 maar liefst drie maanden gratis!

Bedankt voor het lezen van deze blog! Meer interieur- en lifestyleinspiratie vind je op mijn Instagramaccount.

Liefs, Judith

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

 

Vorig artikelStaand vs. hangend toilet: wat past beter bij jouw badkamer?
Volgend artikelHouten sectionaaldeuren: een op maat gemaakt statement voor uw huis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.