Kan jij niet wachten om met je interieur aan de slag te gaan, maar kan je een beetje hulp wel gebruiken en wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is wellicht mijn stijladvies a la minute van The Home Style Club wel iets voor jou!

The Home Style Club

The Home Style Club is opgezet door allround designer Sofie de Kruijff en online marketeer Nancy Faber: twee interieurliefhebbers met de missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken.

Ze werken samen met meer dan 30 stijliconen die ieder een unieke woonstijl hebben en jawel, ik ben 1 van die stijliconen. Hoe tof!

interieuradvies stijlplan huizedop

Wat is het stijladvies a la minute?

Ieder stijlicoon heeft stijladviezen gemaakt voor de woonkamer, eetkamer etc. Dit zijn complete interieurplannen waarmee jij je droominrichting kan gaan realiseren. Doordat ik het denkwerk al voor je gedaan heb, hoef je niet tig weekenden de ene na de andere woonboulevard af te lopen wat je veel tijd gaat schelen. In het advies vind je namelijk oneindig veel shoptips die je zo kan kopiΓ«ren naar jouw interieur.

Het interieurplan bestaat uit een document van ruim 70 pagina’s welke compleet gevuld is met shoptips, verfkleuren, maar ook hoe je ze combineert, eventueel met behang. Je vindt er ontzettend veel informatie voor bijvoorbeeld het verven van een muur, uitleg van verschillende raamdecoraties, maar ook stijltips. Hoe je voor eenheid zorgt, is met dit interieurplan direct opgelost want daar heb ik al over nagedacht voor je. Op het moment dat je een keuze maakt uit de artikelen van het interieurplan in combinatie met de verfkleuren etc. ontstaat er vanzelf een eenheid in jouw interieur welke gebaseerd is op de HUIZEDOP woonstijl.

Aangezien je zelf wil kiezen aan welk interieuritem je meer of minder geld wil uitgeven vind je alle shoptips in drie verschillende prijsniveaus. Ik heb uiteraard alleen maar gekozen voor items die passen in onze stijl zodat je alles kan mixen and matchen!

interieuradvies-huizedop

Wat kost het en wat krijg je?

Een stijladvies kost 149 euro per ruimte, maar er zijn regelmatig acties dus hou zeker de website van The Home Style Club in de gaten! Op dit moment is er een hele toffe Black Friday actie waarbij je 1 advies koopt en er 1 gratis krijgt.

  • Je ontvangt een interieurplan van de ruimte van jouw keuze van ruim 70 pagina’s. Met een volwaardig kleurenplan, meerdere behangopties en zeer uitgebreide shoplist krijg je alle ingrediΓ«nten voor een mooi interieur. Bekijk het voorbeeldadvies voor een indruk van wat je kunt verwachten.
  • Korting bij een groot aantal interieurmerken. Kijk hier voor het overzicht!

Bekijk gerust de website van The Home Style Club waar je veel informatie vindt, maar waar je ook mijn stijladviezen kan kopen.

Mocht je nou toch graag zelf aan de slag willen met je interieur, onder begeleiding van Marije Duijn en mijzelf, dan kan je ook onze interieurcursus volgen! Aan de hand van video’s, een online leeromgeving en een e-book ga je zelf aan de slag om jouw droominterieur te realiseren.

Natuurlijk mag je ook altijd een mailtje sturen als je nog ergens een vraag over hebt, dit kan naar Judith@huizedop.nl.

Liefs, Judith

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

 

 

Vorig artikelSchakelmateriaal afstemmen op je interieur
Volgend artikelKerstdecoratie tips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.