Al sinds mijn puberteit gebruik ik huidverzorging, make up en natuurlijk lekkere geuren! Tips en favoriete beautyproducten heb ik dan ook genoeg. In de 18 jaar die ik op het hoofdkantoor van ICI PARIS XL heb gewerkt heb ik vele mooie producten leren kennen.

Wist je dat ICI PARIS XL ook een aantal prachtige merken zelf gecreΓ«erd heeft? De ‘created by ICI PARIS XL merken’ zorgen ervoor dat je je altijd op je best voelt. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment van geurstokjes, showerfoams, make up producten, huidverzorging en nog veel meer.

Ik neem je graag mee naar een aantal van mijn favoriete beautyproducten.

Mijn favoriete skincare producten

Ik trap graag af met een alles in 1 dagverzorging. Deze anti-aging fluid van het merk TIME van ICI PARIS XL is echt een heerlijk product, maar dat niet alleen. Er zit een SPF50 in verwerkt, maar ook een blue light filter. Het blauwe licht waar we aan blootgesteld worden via onze telefoons, ipads en andere schermen is schadelijk voor de huid. Deze crème filtert dit licht waardoor de schade beperkt wordt.

Wil je je huid extra goed verzorgen, gebruik dan het TIME Bi-serum eronder. Deze bestrijdt meerdere tekenen van huidveroudering zoals een verslapte huid en rimpels. Sowieso ben ik groot fan van serums want deze zijn voorzien van extra actieve werkstoffen om je huid te verzorgen.

Een ander favoriet product is het nachtmasker van het merk Harvest 10. Ook dit merk is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. De producten bestaan voor minimaal 97% uit ingrediΓ«nten van natuurlijke herkomst en zijn vegan. Het nachtmasker verfrist je huid terwijl jij slaapt met als resultaat een frisse en uitgeruste huid als je wakker wordt. Echt een aanrader!

beautytips goed serum

Favoriete make up producten

Er gaat geen dag voorbij dat ik geen make up gebruik. Een beetje kleur doet wonderen voor je uitstraling en ik help de natuur dan ook graag een handje ;). Het eigen merk Be Creative Make up van ICI PARIS XL bestaat uit vele geweldige producten dus het is best lastig om hier slechts een paar favorieten van te noemen, maar ik ga het toch doen. Hier volgt mijn top 3!

Met stip op nummer 1 is wat mij betreft de Flawless Compact Powder Foundation. Deze poederfoundation is perfect voor een klein beetje dekking en toch een heel natuurlijk resultaat. Ik breng ‘m aan met een groot penseel, maar je kan ook het sponsje wat in de verpakking zit gebruiken. Ik gebruik zelf kleurnummer 4 welke perfect bij m’n huid past.

Een goede mascara is natuurlijk onmisbaar. Ik heb al vele mascara’s getest en gebruikt in de afgelopen jaren, maar op dit moment is de Dramat’eys van Be Creative Make up de favoriet. Deze mascara zorgt voor lange wimpers en het borsteltjes is ook heel erg fijn. Je kan er heel precies mee werken en meerdere lagen aanbrengen zonder dat het gaat klonteren.

goede mascara

Een lekker fel kleurtje op m’n lippen heb ik iedere dag. Al heel vaak heb ik een nude-tint geprobeerd, maar ik vind het mezelf echt niet staan. Vaak krijg ik de vraag welke kleur ik gebruik en het zijn altijd rode en roze tinten. Een van m’n favoriete lipsticks is de Matte Madness liquid lipstick kleur 007 Pink Raise, ook van Be Creative Make up. Een lekker pittig kleurtje en dat is precies waar ik van hou.

Beautyproducten voor tieners

ICI PARIS XL heeft niet alleen voor de volwassen man en vrouw de meest mooie producten zelf ontwikkeld, maar ook aan de jeugd wordt natuurlijk gedacht. Het mooie merk ONLY YOU heeft prachtige make up palletten in het assortiment, maar ook heerlijk showerfoams, handcrèmes etc. Helemaal leuk om met een verjaardag te geven, als ze geslaagd zijn, of zomaar tussendoor. De prijzen van ONLY YOU zijn ook heel vriendelijk overigens!

oogschaduwpallet mac

Geurende producten voor je interieur

Geurstokjes zijn echt onmisbaar in mijn interieur. Ik hou ervan dat als je binnenkomt in een huis of ruimte en het dan lekker ruikt. Dan ben je bij Scento aan het goede adres. Dit merk is ook volledig ontwikkeld door ICI PARIS XL. Tijdens de feestdagen zijn er limited editions en er is een assortiment welke gewoon het hele jaar te koop is. In de winkels kan je jouw favoriete geur uitzoeken, mijn favoriete geur is Nashi Pear & Vanilla.

Tip: je kan de kracht van de geur in de ruimte beΓ―nvloeden door het aantal stokjes die je in de flacon plaatst. Hoe meer stokjes, hoe sterker je de geur zal ruiken. Als je minder stokjes gebruikt, zal het flesje ook minder snel leeg zijn.

In het assortiment van Scento vind je trouwens ook geurkaarsen en heerlijke showerfoams die echt zijdezacht aanvoelen op de huid. Echt een goede tip ook deze!

Als laatste wil ik jullie graag wat vertellen over The Perfumist en Intimacy. Twee mooie merken met heerlijke geuren. The Perfumist bestaat uit een aantal geuren voor hem en haar en de prijs kwaliteitverhouding is erg goed. Voor 50ml betaal je 19,99 en dan heb je een goede geur te pakken.

Ook de geuren van Intimacy zijn top! Je kan goed merken dat deze ontwikkeld zijn door de specialisten bij ICI PARIS XL. Ruby is de nieuwste aanwinst binnen de geurenportefeuille. Een warme geur, zwoel en zacht in een mooie, rode flacon. De kleur van de liefde. Daar kan je mee thuiskomen ;)!

goede damesgeur

En dan zijn we helaas aan het einde gekomen van deze blog. Ik kan gerust nog even doorgaan want ik hou echt van beautyproducten. Er zijn zoveel producten die je eigenlijk gewoon moet kennen omdat ze zo fijn zijn. Ik kan alleen maar toejuichen om eens een winkel binnen te lopen en je te laten adviseren.

Liefs, Judith

Tip: Wil je niks missen en altijd up to date zijn? Schrijf je dan nu in en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interieurtips, hotspots, nieuwste trends etc.:

Vorig artikelDe beste kleuren wit voor de muren in jouw interieur
Volgend artikelMaak kunstwerken van kunststof voorwerpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.