Voorjaar in de tuin!

Zodra de zon schijnt, krijg ik voorjaarskriebels. Zo’n blij gevoel waardoor je naar buiten wil, de zonnestralen opvangen, relaxenΒ in de tuin, lachende kinderen erbij enz.Hartman tuinset

In ons vorige huis lag de tuin op het noordoosten en haddenΒ we in het voor- en najaar geen zon in de tuin. Nu echter, hebben we een tuin op het zuiden enΒ wauw, wat is dit genieten. Al in februari hebben we onze eerste uurtjes in de tuin doorgebracht en nu pas realiseer ik me hoe fijn dat is en hoe ik dat gemist heb al die jaren.

Hartman in onze tuin

In een eerdere blog liet ik al onze Hartman tuinset zien, welke bestaat uit de Yasmani tafel en de Sophie Studio stoelen. Deze set past perfect in onze stijl door het prachtige teakhouten blad van de tafel en het stoere onderstel. De stoelen hebben een tijdloze uitstraling en zitten fantastisch! Hier kan je met gemak een hele avondΒ aan tafelen. Een handigheidje aan de stoelen is dat er gaatjes in de zitting zitten waardoor het eventuele regenwater perfect wegloopt en je dus geen natte zitting hebt.

Paasbrunch

Hoewel ik zelf niet van kleur in huis hou,Β leek het me leuk om een kleurrijke Paasbrunch-tafel te maken. Afgelopen weekend scheen de zon, dus hop, ik ging aan de slag!

Als je mij volgt op Instagram, weet je dat ik helemaal niet zulke kleurrijke spullen in huis heb, dus ik ben bij vriendinnen gaan shoppen en heb al het kleurrijke spul wat ik kon vinden, meegenomen :).

fruitwaterNadat ikΒ het tafelkleed, kommetjes etc had verzameld was de basis ontstaan.
Voor mij was het logisch dat erΒ bloemen bij moesten. Op de markt heb ik diverse soorten gekocht in de meest uiteenlopende kleuren, gedecoreerd in verschillende vazen. Daarnaast staat het erg gezellig als je een paar bloemen op tafel legt, random, hier en daar en vooral niet te netjes. Niet over nadenken, gewoon hup, neerleggen ;).

En fruit!! Dat mag natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk is die karaf met water en frambozen. Zo simpel, maar wat een leuk effect! Je kan er natuurlijk wat blauwe bessen aan toevoegen of een karaf vullen met water, limoen en munt. Een heerlijke dorstlesser!

Tijdens de shoot kwamen de kinderen al een paar keer vragen of ze al mochten eten van al het lekkers, dus toen alle hoeken gefotografeerd waren, haalde ik ze uit de speeltuin en hebben we heerlijk geluncht met z’n allen. Wat een feest!

 

 

 

 

 

 

 

 

En na deze kleurexplosie kan ik het niet laten om ook nog wat foto’s te delen van een minder kleurrijke voorjaarstuin. En jij, ga je voor kleur of voor naturel? Ben heel benieuwd!

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hartman.

Vorig artikelM’n nieuwe keukenvriend
Volgend artikelWe hebben de veranda gebeitst met een fantastisch resultaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.