Cursus Interieurstyling

interieurcursus

Lukt het je niet om eenheid aan te brengen in je interieur of heb je een (nieuwbouw)woning gekocht en weet je niet hoe je moet beginnen met je interieur plan? Dan is deze online leeromgeving echt iets voor jou!

Binnen onze modulaire academy trappen wij af met de module ‘Interieurstyling’. Eind januari komen ook andere modules online, waaronder ‘Indelingsplan’ en ‘Nieuwbouwhuis kopen’. Daarmee bieden we jou een online academy bomvol inspiratie en advies.

Met de module ‘interieurstyling’ creëer je een compleet interieur stylingplan voor je woning. Via online video’s, een inspirerend e-book met opdrachten, toegang tot een online community en elke maand live Q&A’s met ons en de medecursisten, ga jij stap voor stap aan de slag!

interieurcursus huizedop

De module interieurstyling

In deze eerste module leer je hoe je jouw eigen droominterieur gaat realiseren. Dit doe je aan de hand van 9 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk wordt ondersteund met een video welke je in de online leeromgeving gaat vinden. Daarnaast ontvang je een compleet digitaal werkboek met inspiratie, uitleg en opdrachten.

module interieurstylingMaar dat is nog niet alles want je hoeft het niet helemaal alleen te doen! Iedere maand gaan we online met alle cursisten en heb je de mogelijkheid om ons vragen te stellen, maar ook om te sparren met je mede cursisten.

Enthousiast geworden? Voor slechts 99 euro ga jij met ons aan de slag!
Ik doe mee!

Wil je nog wat meer weten deze cursus? Bekijk dan deze video:

Het team van deze online academy

Build en get skilled is een initiatief van Judith en Marije, twee interieurprofessionals die hun krachten hebben gebundeld om jou te helpen met al je interieur vragen!

Online interieurcursus

 

 

 

 

 

 

interieurcursus huizedop studio yellowblock

Marije Duijn (links)
Ik heb altijd een passie gehad voor mooie spullen: bijzondere kleuren en materialen kunnen echt iets met mij doen. Als kind was ik vooral bezig met mode en theater. Toch koos ik een andere richting en studeerde ik bedrijfseconomie. Na een carrière in de retail besloot ik na de aankoop van mijn eigen nieuwbouwwoning het roer om te gooien en binnenhuisarchitectuur en interieur styling te studeren aan zowel de Nia Academy en Artemis. Ik richtte mijn eigen bedrijf: studio Yellow Block op en hielp al tientallen mensen met een interieur ontwerp. In 2021 schreef ik daarnaast “Het Nieuwbouw Handboek” voor nieuwbouwkopers. Dat boek is al bijna 2000 keer verkocht.

Judith Doppenberg
De liefde voor interieur heeft altijd in mij gezeten, maar het kwam pas echt tot bloei toen we ons huidige huis kochten. Via het online platform HUIZEDOP deel ik sinds juli 2016 dagelijks interieurtips en inspiratie vanuit onze woning. Ik vind het heerlijk om mooie beelden te schieten en teksten te schrijven voor mijn social kanalen. Trends volg ik op de voet door veel in contact te zijn met vakgenoten uit de branche, beurzen te bezoeken en de (online) bladen te lezen. Ik combineerde dit met mijn baan op het hoofdkantoor van een grote retailer, maar besloot in mei ’21 volledig te gaan voor mijn bedrijf HUIZEDOP.

Met meer dan 221.000 volgers op Instagram, krijg ik dagelijks vragen over ons interieur en vele verzoeken voor interieuradvies. Helaas laat de tijd dit niet toe, maar wel wil ik graag mijn kennis en tips delen. In de interieurstylingmodule worden de ins en outs van de HUIZEDOP stijl daarom aan jou gepresenteerd! Ik leg je uit hoe mijn stijl is opgebouwd en hoe je deze stijl zelf zou kunnen toepassen. Maar ook krijg je handvaten over hoe je je eigen stijl ontwikkelt!

Ik doe mee!

interieurcursus huizedop

Q & A

Er zijn ook andere online interieur cursussen, waarom zou ik voor die van jullie kiezen?

Onze cursus onderscheidt zich doordat deze modulair is opgebouwd. Zo kun je de modules kiezen die voor jou van toepassing zijn. Wil je graag meer sfeer en kleur in je woning aanbrengen maar vind je dit lastig? Kies dan voor de module interieurstyling. Ga je verhuizen of ben je niet blij met de indeling van je woning? Kies dan voor de module indelingsplan. Ga je naar een nieuwbouwwoning verhuizen en sta je nog aan het begin van het proces? Kies dan voor de module: Nieuwbouwwoning, eventueel met de andere twee modules als aanvulling.

Onze cursus kent daarnaast een mooie mix van online video’s met veel inspiratie, werkboekopdrachten en elke maand een live Q&A met Judith en Marije. De krachten van Judith en Marije zijn voor deze cursus gebundeld: Judith heeft jarenlange ervaring als online ondernemer en over de jaren heen haar eigen en unieke interieur stijl gecreëerd: HUIZEDOP. Marije heeft zichzelf omgeschoold tot interieur ontwerper en al menig particulier geholpen met een interieur ontwerp. In de cursus worden theorie en lessen uit de praktijk met elkaar afgewisseld.

Hoe is deze academy opgebouwd?
De cursus bestaat uit meerdere modules die je naar eigen wens kan aanschaffen. Elke module bestaat uit een aantal hoofdstukken. Elk hoofdstuk wordt uitgelegd met een interactief filmpje waarbij ook een werkzoekopdracht hoort zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarnaast vind je per hoofdstuk ook foto’s en tekstuele ondersteuning zodat je alles nog rustig kan nalezen. Elke maand is er een live Q&A via het platform waar je je vragen kan stellen als je er even niet uitkomt. Ook kan je via het platform met mede-cursisten sparren.

Ik ben geïnteresseerd in de interieur styling module en vind de stijl van Judith heel erg leuk, maar ik vind ook andere stijlen leuk, is de module interieurstyling voor mij geschikt?
Ja zeker! Deze module is voor iedereen geschikt die meer persoonlijkheid en sfeer in zijn interieur wil krijgen. Aan de hand van de HUIZEDOP stijl ontleden we hoe je een doordacht interieur plan maakt, maar met deze handvatten kun je ook heel goed een eigen stijl creëren en deze toepassen in je eigen ruimte. We gaan ook in op andere interieur stijlen en delen al onze kennis om je eigen stijl te ontwikkelen.

Ik doe mee!

interieurcursus huizedop

 

 

Vorig artikelTiny House HUIZEDOP | wandelen & fietsen
Volgend artikelOns Tiny House op de Veluwe kreeg een make over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.