Cursus indelingsplan maken

interieurcursus interieurstyling

Als je op basis van een indelingsplan je woning gaat inrichten weet je precies welke meubels je nodig hebt en welke afmetingen deze moeten hebben. Dit zorgt ervoor dat je geen miskopen doet, maar ook dat je interieur klopt en voldoet aan je woonwensen. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe kom je aan zo’n indelingsplan?

Deze kan je door een interieurontwerper laten maken, maar het is natuurlijk veel leuker (en goedkoper) om het indelingsplan voor jouw woning zelf te ontwerpen en geloof me, dit is eenvoudiger dan dat het lijkt. Het grote voordeel is dat je deze kunt blijven aanpassen tot het plan naar je zin is, maar ook rekening kan houden met eventuele veranderingen binnen je gezinssamenstelling.

Maar…. hoe doe je dit? In de cursus ‘indelingsplan maken” van ons online leerprogramma ‘Build & get skilled‘ ga je leren hoe je een indelingsplan maakt, perfect op schaal en volledig aangesloten op jouw levensstijl. Kom erachter hoe je jouw meubels op een fijne & praktische manier in de kamers plaatst, voorkom te weinig loopruimte etc.

Cursus indelingsplan maken voor jouw woning

Met de module ‘ indelen als een pro’ ben jij je eigen binnenhuisarchitect!
– we gaan je woonwensen in kaart brengen aan de hand van jouw levensstijl met daarbij de functies van iedere ruimte in je huis
– je leert hoe je een plattegrond op schaal tekent
– je krijgt inzicht in optimale indelingen voor grote en kleine woningen
– je leert buiten de bestaande binnenmuren te denken
– je krijgt toegang tot handige knipbladen met meubelen op schaal, waardoor je in een mum van tijd verschillende indelingen uitwerkt!
– je leert waar je op moet letten als je een nieuwe keuken of badkamer gaat aanschaffen.

interieurcursus interieurstyling

interieurcursus knipbladen

Nadat je de hele cursus hebt doorlopen, is je indelingsplan volledig ingericht op basis van jouw levensstijl. De basis is af! Vervolgens zou je aan de slag kunnen gaan met onze cursus interieurstyling waarbij jouw indelingsplan tot leven komt met kleuren en materialen.

cursus interieurstyling

De cursus indelingsplan maken | voor wie is deze geschikt?

Deze cursus is zeer geschikt voor mensen die net een woning hebben gekocht en de hele indeling nog moeten bedenken. Of misschien wil je je huidige woning verbouwen waarbij je de indeling wilt optimaliseren. Maar ook is deze module heel geschikt voor mensen die net een nieuwbouwwoning hebben gekocht en nog voor alle ruwbouwkeuzes staan in de woning. Een goed indelingsplan vormt dan echt de basis voor de verdere keuzes die je binnen het nieuwbouwtraject moet maken.

Ik doe mee!

indelingsplan woning

Hoe werkt een online interieurcursus?

Het klinkt wellicht nog wat abstract, maar zodra je een kaartje koopt wordt je toegelaten tot een online leeromgeving. Hier kun je de video’s bekijken en zie je ook per hoofdstuk een opdracht staan die je kan gaan uitvoeren. Met ieder hoofdstuk krijgt jouw indelingsplan meer vorm

Elke maand is er een live sessie waar je je voor kan aanmelden. Daarnaast worden alle deelnemers toelaten tot de online community binnen het online platform. Hier kan je sparren met mede cursisten en ook tips delen. Judith en Marije reageren zelf ook op de vragen van de cursisten. Zo wordt je echt gechallenged om met je interieur vraagstukken aan de slag te gaan!

In de volgende afbeeldingen zie je wat impressiebeelden van hoe de digitale leeromgeving eruit ziet! Je kunt de cursus ook via je tablet of telefoon volgen. Er is namelijk ook een app die je gratis kan downloaden!

cursus interieurstyling en interieurontwerper

cursus interieurontwerp maken

De prijzen van onze interieurcursussen?

Enthousiast geworden? Doe dan mee met een van onze modules, of volg ze gewoon allebei!

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen.
– De module ‘indelen als een pro‘ kost 59 euro
– De module ‘interieur styling‘ kost 99 euro
– Doe je aan beide modules mee? Dan betaal je 139 euro.

De prijzen zijn inclusief:
– een jaar lang toegang tot een extern platform  waarop je de video’s bekijkt, bijpassende opdrachten volgt en kunt sparren met je medecursisten.
– Iedere maand life Q&A’s met Marije en Judith waar je jouw vragen kan stellen
– Bij de module interieurstyling zit ook een uitgebreid e-book van maar liefst 57 pagina’s vol met tips en trics.

Dit zeggen andere cursisten over onze interieurcursus

Dit zeggen enkele cursisten over de cursus interieurstyling:

Paula
Momenteel zit ik middenin een verbouwing en had 1001 ideeën in mijn hoofd, maar wist niet goed hoe dat allemaal in kaart te brengen… Kleuren combineren, zal ik een hele muur in 1 kleur doen, of toch met vlakken werken?

Daar is deze interieurcursus dus helemaal TOP voor! Je gaat van je moodboard, naar je stijlplan, je kleuren, de ligging/oriëntatie van je ruimte, je materialen, je meubels en zo verder. Het lesmateriaal is mooi en overzichtelijk, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Het is ook superleuk dat alle cursisten hun creaties kunnen plaatsen in het platform en je elkaar zo feedback kunt geven en ideeën kunt uitwisselen. Ook Judith en Marije doen hier actief in mee door naast veel goeie tips ook hun mening, ideeën en adviezen te geven.

Stefanie
Al jaren kijk ik met jaloerse blikken naar mooie interieurs, maar verder dan het opslaan van deze mooie foto’s kwam ik helaas niet. Blij verrast was ik dan ook met de aankondiging van de online interieurcursus Build & get skilled van Judith en Marije. Per module ga je, op je eigen tempo, aan de slag. 

Hoe ideaal! Daarnaast is er 1 x per maand een online meeting met Judith & Marije en de mede cursisten. Hierin deel je ervaringen, tips en is het ook gewoon gezellig en leuk om te zien waar iedereen mee bezig is. Voor mij een superleuke cursus met als resultaat een mooi interieur.

Ingrid
Wat een fijne cursus is dit. Judith en Marije nemen je enthousiast mee in de diverse stappen om je meer te leren over interieurstyling. Je begint bij de basis wat je mooi vindt door middel van een moodboard en wordt door het hele proces via materialen en kleuren meegenomen tot aan stylingtips. Lekker praktisch ingericht en ruimte genoeg om je eigen vragen te stellen. Het heeft mij nu al geholpen om keuzes te maken in de inrichting/styling van mijn huis. Een aanrader!

 

Vorig artikelDe derde HUIZEDOP collectie bij Kruidvat is een feit!
Volgend artikelHoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.